Kobelrausch György

Személyzeti tanácsadó, Coach

Kobelrausch György a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett, majd  felsőfokú külkereskedelmi és menedzsment képzésekben vett részt Magyarországon és Angliában.

A Dr. Kollár Coaching-nál szerzett coach képesítést 2010-ben. Tanulmányait követően évekig multinacionális cégeknél dolgozott értékesítési területen.

1996-1998 között az Unilever németországi leányvállalatánál a Langnese-Iglo GmbH-nál szerzett marketinges tapasztalatot. Az  Unilever Magyarország igazgatótanácsának 4 évig volt tagja így alaposan megismerte a multinacionális vállalatok működési mechanizmusát.

2005-ben váltott a személyzeti tanácsadás területére, azóta fejvadászként dolgozik. Multinacionális és magyar tulajdonú cégeknek egyaránt vezetett  keresés-kiválasztási projekteket. Jellemzően FMCG, bank-pénzügy, gyártás és minőségbiztosítás területén, termelésvezetői értékesítés és marketing vezetői pozíciókon dolgozott.

CIC (Cerified Innermetrix Consultant) szakértőként a viselkedési, motivációs és kompetencia mérésben szereztem több éves tapasztalatot.

LinkedIn
Menü