Mi az a coaching?

A coaching személyes, teljesítmény, karrier, és életvezetési problémák megoldására vállalkozó szolgáltatás.

A coaching egy megoldás- és eredményorientált, professzionális munkakapcsolat, amely során a coach elősegíti, hogy az egyének és teamek hatékonyabban valósítsák meg céljaikat, miközben tanulnak, és fejlődnek. A coaching hatása az ügyfél meglévő tudásának és képességének feltárásában és mozgósításában, valamint az inspiráló munkakapcsolatban rejlik.

Coaching szolgáltatásaink

Business coaching

Üzleti (business) coaching vállalati közép és felsővezetők körében terjedt el. Fő területei: termelékenység növelése, beosztottak eredményes irányítása, ügyfélkapcsolatok fejlesztése, időgazdálkodás. Ebben az esetben a coach beszélgetések alkalmával a cég fejlődését érintő területekre fókuszál. Az elsődleges cél a szervezet hatékonyabb működének elősegítése.

Karrier Coaching

A karrier coaching az ügyfelek szakmai előmenetelével, munkahelyi problémáival kapcsolatos kérdésekre koncentrál. A karrier coaching fókuszában jellemzően olyan kérdések állnak, mint az új munkalehetőségek feltárása, a karrier váltás, a személyes előmenetel és más a karrierrel kapcsolatos problémák.

További szolgáltatásaink

DIREKT KERESÉS, FEJVADÁSZAT

Vezetők és specialisták kiválasztása- fejvadászat, executive search

SZEMÉLYZETI DIAGNOSZTIKA

Személyiség diagnosztika- a hosszú távú beválás kulcsa a követelményprofilhoz legjobban illeszkedő jelöltek megtalálása

Dolgozna az Ikelosszal?

Dolgozna az Ikelosszal?

Menü