Merkler Edit

FMCG Executive Search Consultant

Merkler Edit közgazdászként végzett, majd a Testnevelési Egyetemen röplabda edző minősítést is szerzett.

Pályafutását profi röplabdázóként kezdte, majd egy strandröplabdás kitérő után az FMCG világában kezdte hasznosítani tanulmányait. Több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik sales területen, melyből 10 évet felső vezetőként töltött el.

Dolgozott a Heinz-nél, a Schwarzkopf Professional képviselőjeként, a Sara Lee HBC divíziójánál, majd 8 éven keresztül a Reckitt Benckiser Kft értékesítési csapatában Senior Key Account Managerként.

2009-től a Red Bull Hungária Kft-nél kezdte meg „szárnyalását”, ahol 7 éven keresztül Kereskedelmi Vezetőként tevékenykedett, majd 3 évig Country and Sales Managerként irányította a magyarországi leányvállalatot.

A Red Bullnál eltöltött több mint 12 év alatt számos vezetői, tárgyalástechnikai és coaching, tréningen fejlesztette vezetői képességeit. A kiválasztási folyamatokban meghatározó szerepet töltött be, minden pozíció esetén. Kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezik az FMCG szektorban.

Edit álláspontja szerint bárki akkor tudja kihozni magából a maximumot, ha megtalálja azt a munkahelyet, amely kellőképpen inspirálja, és ott minden nap szívesen végzi a munkáját

Abban szeretne segíteni az embereknek, és ezáltal a megbízó cégeknek, hogy a lehető legtöbben megtalálják a számukra megfelelő pozíciót, a hozzájuk legjobban illő cégkultúrában.

LinkedIn
Menü